Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Macron over nieuwe sluitingen van Europese grenzen: "absurd" en "contraproductief"

De Franse president Emmanuel Macron heeft vandaag gewaarschuwd dat het sluiten van de grenzen tussen EU-landen wegens het coronavirus geen goed idee is. Nochtans stijgt het aantal besmettingen in zijn land exponentieel.

5 reacties

  • Steve Rogers

    4 jaar geleden
    Al dat gezever dat de economie moet blijven draaien en dat men “niets met u in zit” Beseft u dat wanneer de economie niet draait er ook geen geld meer zal zijn voor uitkeringen en steun ? Volgens uw denken moet alles dicht. Maar onze maatschappij kan enkel overleven als de “sterkeren” mogen werken om geld te verdienen en bijdragen te betalen zodat de “zwakkeren” kunnen geholpen worden. Zoveel zit men dus met u in , dat men van mensen verlangt te werken en de economie te doen draaien.
  • Maarten anthonis

    4 jaar geleden
    Als frankrijk in nrand staat , moet de rest van Europa dan ook afbranden, grenzen dicht , ze hebben het zelf gezocht , het toerisme zou en moest doorgaan, en dit is nu de tol die ervoor betaald wordt, en dat gaat meer kosten dan het heeft opgebracht, dat zach het kleinste kind van ver komen, maar politici zijn nog dommer dan kleine kinderen , de kiezers behagen is het enige dat telt., Macron is net als de rest , incapabel.
  • Patrick Moorthamer

    4 jaar geleden
    De economie moet kosten wat kost blijven draaien,zoveel zitten ze met ons in!
  • Alexa Grieken

    4 jaar geleden
    Geld is belangrijker, het zou ook anders kunnen met een andere mentaliteit en een balans tussen economie, natuur en gezondheid, zoals het zou horen maar het belang zit enkel bij de economie.
  • Jan Van Gent

    4 jaar geleden
    Dat is nog een die denkt de baas van de wereld te zijn en dat alles rond hem draait . Voor een groot deel is het wel zo maar ze krijgen allemaal een ego ...