Patrick De Koster en Kevin De Bruyne in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick De Koster en Kevin De Bruyne in 2019. © DR

Ongeziene vadermoord, zelfs in de jungle van het voetbal: Kevin De Bruyne diende zélf klacht in tegen vriend en makelaar Patrick De Koster

Kevin De Bruyne is een raar ventje, altijd geweest. Maanden geleden al heeft de voetballer een klacht ingediend tegen zijn makelaar Patrick De Koster, de man die hij ooit ‘een tweede vader’ noemde. Tegen De Koster zweeg hij over die klacht, hij liet hem de voorbije weken zelfs onderhandelen over een contractverlenging bij Manchester City.  Sinds gisteren zit De Koster in de cel, op verdenking van valsheid in geschrifte en witwassen. Volgens intimi kan hij nog altijd niet geloven wat hem is overkomen.

17 reacties

  • Reygaerts raf

    4 jaar geleden
    En hoeveel belasting wordt op makelaarsloon geheven, niks zeker ?
  • Hugo Van Geel

    4 jaar geleden
    Kdb is een fantastische voetballer doch als mens een grote nul remember hoe hij zijn pleegouders behandeld heeft en dan nu zijn beste vriend. Hij heeft blijkbaar niemand nodig.
  • Michel Flamme

    4 jaar geleden
    De bedragen zijn zo decadent hoog dat alles moet wijken. Iedereen en alles is te koop.
  • Joris De Crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom De schuld van heel het bobo gebeuern in het voetbal, daar komen de haas gieren op af die maken een jong talent zot en beloven hem de hemel op aaren speel jij maar ik zal het regellen. Hou ze dom en mijn zakken open. Verbied dit beroep, of beter legale diefstal. Aan de fiscus keer elk makelaar kantoor bineste buiten, waar komt al dat geld van daan? Een kleine zelfstandige die even over het lijnte gaat knijpen ze doot. En het voetbal word onder een bunker geplaatst, politiek?
  • eric loyens

    4 jaar geleden
    Mischien wil kevin hem voor zijn omdat hij anders zelf in de problemen zou geraken er zal wel iets zijn waar kevin zich zorgen overmaakte