Archiefbeeld. Gewezen minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). (07/08/2020)
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld. Gewezen minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). (07/08/2020) © BELGA

Jambon geeft straks tekst en uitleg over zaak-Chovanec: dit weten we al

Wat wist Jan Jambon (N-VA) over de tragische dood van Jozef Chovanec? Vandaag wil hij duidelijkheid scheppen op een speciale persconferentie in Brasschaat, vanaf 14u55 te live te volgen via een extra online VTM NIEUWS-uitzending op HLN LIVE. Hij zal daar naar verluidt een tijdlijn presenteren. Dit weten we al.

24 reacties

  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Voor Ian Vandenbossche is er maar 1 schuldige Jambon .Wat zou er in Charleroi een PS nest van Magnette kunnen mislopen.Waar Schriftvervalsing de gewone gang van zaken is.Zelf een moord is daar de gewone gang.Waar Belgische wetten gewoon genegeerd worden.Ik verschiet ervan dat Jambon een(half) verslag gekregen heeft een Vlaming die het waagt een verslag te vragen in een PS bastion Jambon heeft gekregen wat de PS wilde lossen slaap verder Ian.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Iemand die de situatie niet kan inschatten. Die de inhoud van een belangrijk gesprek niet kan onthouden. Niet kan communiceren. Geen leiding kan geven en een dossier niet kan opvolgen. En bovendien niet begrijpt wat een fout is. Die is niet in staat om een beleidsfunctie in een regering uit te oefenen.
  • alfons vanwetswinkel

    4 jaar geleden
    De ene leugen volgt de andere op en hij weet het niet en andere hebben het gedaan in zo een geval is er dan geen sprake van dementeren.
  • Peter Panis

    4 jaar geleden
    Zeker niet aftreden! Ik heb Jambon niet in de politiecel gezien. De personen in de cel moeten hun C4 krijgen, niet allemaal maar al zeker twee personen!
  • d bogae

    4 jaar geleden
    Het is hier de ons kent ons republiek geworden, maar van de unthermensch wordt wel eerlijkheid en het volgen van regels verwacht. misschien moeten we maar beginnen met de flitspalen, anpr camera's, enz. in brand te steken. Het eindigt maar niet.