Meyrem Almaci
Volledig scherm
Meyrem Almaci © BELGA

Almaci pleit voor respectvolle samenwerking in de politiek: “Als dit nu niet lukt, dan moeten we terug naar de kiezer”

De sleutel om uit de politieke impasse te geraken, ligt bij een Vivaldicoalitie die inzet op een andere manier van aan politiek doen: een die samenwerkt, met verantwoordelijkheidszin en respect. Als dit nu niet lukt, dan is het tijd voor verkiezingen. Dat zegt Groen-voorzitster Meyrem Almaci in een videoboodschap aan haar leden.

35 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Groen de partij die mooie riante vergoedingen krijgt van de belastingbetaler,m en die fabuleuze idee heeft ( zoals de overkapping van de Antwerpse ring) maar nooit 1 cent bijdraagt . De ganse rekening gaat naar de bevolking. Uit eigen zak ? Geen cent. Uitleg? Het idee is van ons. Wie gaat het betalen en hoeveel gaat het kosten ? Groen. Dat is ons probleem niet . Simpel. Dat is Groen.
  • Daniel Deboel

    4 jaar geleden
    Praat eens met NV-A en Vlaams belang dan krijgt u respect!
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Wat Almaci zegt van respect en zo ,is al honderden keren gezegd de laatste tijd. Het is een staande uitdrukking geworden van alle politieke partijen. Maar de keerzijde van die goede intentie is dat niemand dat nog gelooft of daar nog enige aandacht voor heeft. Almaci had beter gezegd: geen ene durft hier nog voor zijn verantwoordelijkheid uitkomen.
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    Almaci hoopt maar op één ding, dat N-VA nog zal verzwakken en het cordon rond het VB zal blijven stand houden. Ze zou wel eens grandioos kunnen verkeerd zijn en de pineut worden van de verkiezingen, samen met de trado-partijen.
  • Hubert Vanmechelen

    4 jaar geleden
    Ja, moeilijk gaat ook maar.., als het dan fout loopt wordt het nog moeilijker om de dingen weer goed te krijgen ! Dit zou nu toch wel duidelijk moeten zijn. Blijkbaar zijn er toch grenzen aan het compromis. Niemand nog tevreden en weg respect !