Pol Van Den Driessche werkt als communicatie- en diplomatiek adviseur voor Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
Pol Van Den Driessche werkt als communicatie- en diplomatiek adviseur voor Jan Jambon (N-VA). © Simon Mouton Photo News

Pol Van Den Driessche, adviseur van Jambon, haalt uit naar “sommige journalisten” en excuseert zich

Net na de speciale persconferentie waar Jan Jambon (N-VA) toegaf dat hij de Slovaakse ambassadeur wél heeft gesproken over de dood van Jozef Chovanec, liet zijn adviseur Pol Van Den Driessche zich opmerken op Twitter met een uithaal naar “sommige journalisten”. De gewezen N-VA-senator, die zelf ex-journalist is, heeft de tweet intussen verwijderd, maar verontwaardigde reacties blijven niet uit.

53 reacties

  • Lucaz Keizer

    4 jaar geleden
    Bert Martens, volledig met je akkoord. We gaan hier inderdaad de kant van de US op. En dat is niet fraai. Rechts breekt links af, en links breekt rechts af. Zonder enige nuance. Het leven is niet wit of zwart, maar steeds een mengeling van.
  • Annette willemarck

    4 jaar geleden
    Philomon onsten ik ben het helemaal eens met jou De media betekenen heel veel voor het be-invloeden van sommige mensen NVA lijkt mij DE partij die het voor de Vlaming opneemt Dat vind ik heel belangrijk !
  • jan goetghebeur

    4 jaar geleden
    Wat is dat toch met ons vlamingen? Het is allang duidelijk dat we nood hebben aan een goede vertegenwoordiging op nationaal vlak om niet onder de zoden gestopt te worden door onze franstalige medeburgers,...maar dan zie je zo´n Jambon en Van Den Driessche bezig, of een vlaams belang, en dan denk je...shit, dit is het écht niet...!
  • jan verheyen

    4 jaar geleden
    Het is wel een feit dat er bepaalde persorganen zijn die enorm tegen de NV-A zijn en dat ook aan de bevolking trachten op te dringen. Gelukkig weten de Vlamingen al langer dan vandaag over wie het gaat. Lang leve Vlaams Belang en NV-A
  • Dre Verhaert

    4 jaar geleden
    De rechtse boys zijn altijd klaar om centrum- en linkse politici hypocrisie, gebrek aan integriteit of naïviteit te verwijten maar voor henzelf komt het niet zo nauw. Wees even hard voor jezelf als voor de concurrentie. Een vrije- en kritische pers is levensbelangrijk voor elke democratie. Als je de credibiliteit van de pers systematisch onderuit haalt met fake news, dan ondermijn je ook bewust die democratie.