Hamilton en Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hamilton en Verstappen. © Photo News

Hamilton en co zijn het stilaan beu en voelen zich eenzaam: “Dit wordt een wel heel zielig seizoen”

Formule 1Lege tribunes in Francorchamps. Raar. Niet in het minst voor de coureurs. “Dit is een wel zeer zielig seizoen aan het worden”, zegt Lewis Hamilton. Of hoe de helden het stilaan beu zijn, zo veel koersen in zo weinig weken met zo weinig mensen en vlaggen langs de baan.

3 reacties

  • egbert vansteenstraeten

    4 jaar geleden
    Karl van dyck dat geld voor vele balsporten en anderen maar in autosport en zeker F1 worden veel toekomstige technologiën getest en gebouwd voor straatwagens.
  • Ongeveer Precies

    4 jaar geleden
    Meh, tenzij je fan bent van wat lichte schermutselingen in het middenveld valt er langs het circuit toch geen moer te zien. De strijd om het kampioenschap is inmiddels wel zo’n beetje gestreden en de koers van vandaag had meer weg van een optocht dan van een race. De enige verrassingen van vandaag waren de DNS van Sainz en de snelste ronde van Ricciardo.
  • karl van dyck

    4 jaar geleden
    Supporters zouden moeten wegblijven van gelijk welke sport-manifestatie. Wordt tijd dat men die overbetaalde pubers terug met hun voeten op de grond plaats. Sport heeft de dag van vandaag nog weinig met sport te maken. Geld & Macht heeft het sportieve & het mooie vervangen in gelijk welke sport