“Het is geen officiële account van Sportoase en de inhoud strookt niet met onze manier van communiceren”, zegt algemeen directeur Michael Schouwaerts van Sportoase. ©  JAA

Vals Twitterprofiel bekritiseert Sportoase, directie dient klacht in

Hoogstraten -

Op Twitter is een bericht in een klantonvriendelijke toon verschenen. Het bericht lijkt op het eerste gezicht afkomstig van Sportoase Stede Akkers in Hoogstraten, maar het gaat om een nepbericht van iemand die een vals profiel heeft aangemaakt op de sociale netwerksite.

In het bericht staat onder andere dat het bubbelbad en de waterspuiters in het recreatiebad defect zijn. ‘U mag ervan uitgaan dat zodra we er goesting in hebben, we deze laten repareren. Tevens hebben we onze sluitingstijden met een kwartier vervroegd omdat we zeker willen zijn dat het zwembad een kwartier voor de officiële sluitingstijd leeg is, zodat ons personeel op tijd naar huis kan gaan’, staat er te lezen.

Verder vermeldt het bericht dat de glijbaan en de sauna’s een halfuur voor sluitingstijd gesloten zijn. Het logo van Sportoase staat bovenaan vermeld. Vermoedelijk wil een ontevreden bezoeker via een nagemaakt profiel zijn frustratie kenbaar maken.

“Het is geen officiële account van Sportoase en de inhoud strookt niet met onze manier van communiceren”, zegt algemeen directeur Michael Schouwaerts van Sportoase. “We hebben een klacht ingediend bij Twitter en Google. Via onze eigen kanalen is het rechtgezet. Maandag bekijken we wat verder nog kan.”

(ram) 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER