Adele
Volledig scherm
Adele © Getty

Adele verbluft opnieuw het internet met slanke foto, maar krijgt dit keer ook veel kritiek

CelebritiesWanneer Adele (32) dezer dagen een foto op Instagram post, regent het complimenten over haar nieuwe uiterlijk en slanke lijn. Haar nieuwste foto wordt echter niet unaniem positief ontvangen. Sommige fans beschuldigen de zangeres namelijk van ‘culturele toe-eigening’.

38 reacties

  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Respect voor Adele. Vermageren indien te zwaar kan dus perfect zonder operatie.
  • geert Jonckheere

    4 jaar geleden
    Elkaars cultuur overnemen is het codewoord voor de redding van het mensdom!
  • Luc Moortgat

    4 jaar geleden
    Dus als ik het goed begrijp zou volgens de publieke opinie geen culturen mogen worden overgenomen anders is dit ook al racisme. Dit staat haaks op het model multiculturele samenleving waarbij men zich dient aan te passen aan de plaatselijke gewoontes en waarden. Een zuiderling mag toch ook westerse outfit dragen ?
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    De hele wereldgeschiedenis is er een van culturele uitwisseling. De Chinezen hadden papier, schrift, boekdrukkunst, windmolens, zeilschepen, vuurwerk en veel andere dingen lang voor onze jaartelling.
  • Claudia Rosseel

    4 jaar geleden
    We willen volledig gelijkwaardig behandeld worden, er mag geen onderscheid gemaakt, maar we delen de wereld zelf op in wij en zij en behouden onszelf het recht toe bepaalde kapsels en/of attributen te dragen? Volledige gelijkheid is er pas als iedereen mag dragen wat hij wil.