AFP
Volledig scherm
© AFP

Triest wereldrecord: India registreert maar liefst 78.761 nieuwe coronagevallen in 24 uur

India heeft zondag gemeld dat het 78.761 nieuwe gevallen van het coronavirus had opgetekend in 24 uur. Dat is een wereldrecord. Wereldwijd zijn nu al ruim 25 miljoen gevallen van het nieuwe coronavirus geregistreerd, zo blijkt uit een telling van het Franse persbureau AFP.

10 reacties

  • Eddy Van De Velde

    4 jaar geleden
    Er zijn dan ook 100+ maal meer inwoners dan in België.
  • Medard Albrechts

    4 jaar geleden
    tja dat is niet moeilijk, ze lopen daar gewoon op mekaar op( afstand houden is daar niet mogelijk), heel hygiënisch zijn ze daar ook niet, en kweken als konijnen, wel daar voelt covidje zich 100 procent thuis., en paniek zaaien doen kranten en de pers graag, want anders is er momenteel niet veel te vertellen denk ik
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    India is een corrupt ontwikkelingsland. Een groot deel van de bevolking is straatarm en heeft geen toegang tot dokters of medicijnen. De allerarmsten moeten elke dag opnieuw proberen te overleven, met 3 generaties samen in hetzelfde gammele krot. Wanneer je niet weet of je je kinderen iets te eten gaat kunnen geven, is corona echt het minste van je problemen. Veel doden worden nooit geregistreerd als coronadode omdat ze sterven en gecremeerd worden zonder dat er ooit een arts bij te pas kwam.
  • Peter Knaap

    4 jaar geleden
    Is de media aandeelhouder van de regering, die er moet voor zorgen de mensen paniek aan te jagen.
  • Charles De Rijcke

    4 jaar geleden
    Op 1,4 miljard mensen is dit 0.00056 procent. Gaan we de paniekzaaierij voortzetten? Tuurlijk, want anders verkopen de gazetten niet meer.