N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover.
Volledig scherm
N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover. © BELGA

Peter De Roover (N-VA) over zaak-Chovanec: “Jan Jambon is niet politiek verantwoordelijk”

Volgens Kamerlid Peter De Roover (N-VA) heeft zijn partijgenoot Jan Jambon niets verkeerd gedaan in de zaak-Chovanec, behalve dat hij ongelukkig heeft gecommuniceerd over de zaak. De Roover vraagt zich vooral af waarom het parket niet eerder aan de alarmbel trok. Ook stelt hij zich vragen bij het functioneren van de politie.

115 reacties

  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    vanaeken jokke, en daar gaan we weer. Eind 2014 bedroeg de staatsschuld 413 miljard euro en steeg naar 460 miljard euro eind 2018. 11% erbij op 4 jaar tijd. En met dat feit heeft de partij die u zo bejubeld niets te maken? Of zat uw partij tijdens die periode niet in de regering? De grootste partij? De grootste verantwoordelijkheid! Of ziet u nu in dat het ook een tradopartij is?
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Jan De Greef zullen we de blunders van de trado partijen eens op een rij zetten die ons 465 miljard kosten.Onze kerncentrales weggegeven onze gebouwen verkocht onder de normale prijzen en nu terug gehuurd worden aan woekerprijzen met een bezetting aan 50 %.Dat zijn de prestaties van open vld groen en SPA.Waarom is de stroom duur Jantje.De puzzelstukjes beginnen in elkaar te vallen het PS bastion is niet waterdicht gaan ze zich verontschuldigen omdat ze Jambon te vroeg hebben veroordeeld.
  • Willy Rooselaers

    4 jaar geleden
    Hier is het een schoolvoorbeeld van het calimerogedrag van de N-VA. De anderen hebben het gedaan en gelijk gewoonlijk hebben zij niets gedaan het grote kenmerk van d Nva
  • PAUL DALEMANS

    4 jaar geleden
    Als je minister bent en je kan niet bekomen dat je ondergeschikten alle noodzakelijke info direct meedelen, dan ben je geen leider of minister!
  • Dedoncker Agnes

    4 jaar geleden
    Moh ja natuurlijk zoals alle anderen nooit de schuld vd nva.. dat kennen we intussen al... maar dat je zelfs geen enkele moeite doet om dossier verder op te vragen als rijkelijk betaalde minister is ook normaal.. zelfs als er wordt aangedrongen door een ambassadeur... en je dit zelfs als een banaal voorval beschouwd., dat is dan ook geen enkel probleem Die weduwe heeft 2,5 nr de waarheid gezocht nu weet iedereen plots wel waarover het gaat straf wie dan ook shame on you