.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AFP

Greet De Keyser in de VS: “Ik ben benieuwd wie er in de VS de moeite zal doen om te gaan kiezen voor wie ze hun land willen laten leiden”

Greet De Keyser, correspondente van 'VTM NIEUWS' in Washington, brengt elke maandag in deze krant verslag uit over de situatie in de VS. “Vote, go to vote!” Stem, ga stemmen. Het klinkt luid uit vele duizenden monden tijdens de ‘Mars op Washington’. “Ik ben benieuwd wie er in de VS de moeite zal doen om te gaan stemmen”, zegt De Keyser.

6 reacties

  • heidemarie verstrepen

    4 jaar geleden
    Dat gaat op heel de wereld een grote invloed hebben
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    Greet is duidelijk anti Trump!
  • Jan Rottiers

    4 jaar geleden
    Altijd zeggen wat je wil bedoelen Greet. Ben benieuwd wie niet voor Trump zal stemmen. Dat bedoel je toch ?
  • Wim Steelant

    4 jaar geleden
    Antwoord: absoluut! Het is een recht en democratische plicht. Ik ga zeker stemmen. Je kan ook kiezen niet op Trump of Biden stemmen.
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Mja, leuk kiezen is het niet. Ik ben verbijsterd elke keer ik Trump zie en hoor en houd het gewoon niet droog wanneer zijn achterban probeert uit te leggen wat ze zo geweldig aan hem vindt. Het lijkt wel een slechte film. Maar Joe Biden is, op een andere manier, even erg. Stokoud, oerconservatief, wereldvreemd, verdoken racistisch en sexistisch en even flexibel als een eiken balk. Waarom zo iemand door de Trumpfans 'links' wordt genoemd, is dan weer een ander ongelofelijk mysterie.