‘Lucht’ van Zeeman, het parfum van 4,99 euro.
Volledig scherm
‘Lucht’ van Zeeman, het parfum van 4,99 euro. © Zeeman

Uitverkocht Zeeman-parfum (4,99 euro) voor bizarre prijzen op veilingsites

Waar je bij de parfumerie al snel tientallen euro's neertelt voor een flesje eau de parfum, vond de Nederlandse discountketen Zeeman dat dit een stuk goedkoper kon. Afgelopen zaterdag lag ‘Lucht’, een speciaal door de winkelketen ontwikkeld geurtje, voor 4,99 euro in de winkel. Maar niet voor lang. Binnen een paar uur was de geur in zowel de winkels als de webshop uitverkocht en het parfum wordt nu alsnog voor tientallen euro's aangeboden op de bij onze noorderburen bekende veilingsite Marktplaats. Zeeman roept op vooral niet zoveel geld uit te geven.

6 reacties

  • Adriaan De Backer

    4 jaar geleden
    Opnieuw een zeer goede en geslaagde PR stunt van Zeeman. Heb beide flesjes aangekocht, één van de 2 geuren weet ik wel te pruimen, maar het zal toch bij een éénmalige aanschaf blijven ....Persoonlijk vind ik dat de geur nogal snel vervliegt. Doe mij toch maar een fles Blue de Chanel , Habit Rouge de Guerlain , .....of een ander merk........
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    En toch verkoopt het goed, en voor die gedurfde schandalige prijs. Maar dan heb je toch goed LUCHT gekocht. Hopelijk vlieg je ook niet mee met de lucht als je het flesje opendoet. dan zie je toch al direct je geld ook al vliegen. Weg geld weg lucht.
  • Benny Coomans

    4 jaar geleden
    gezien dit inkomsten genereerd 50% belasting op laten betalen
  • herman de genst

    4 jaar geleden
    In de winkel te koop voor 5 euro en op internet word geboden tot tientallen maal meer ? deze bieders hebben geen parfum nodig maar dan wel een psychiater .
  • lies suykerbuyk

    4 jaar geleden
    Daarstraks in een zeeman in België nog heel veel stuks in de winkel!