Dedryck Boyata.
Volledig scherm
Dedryck Boyata. © Photo News

Extra defensieve zorgen voor Duivels: ook Boyata haakt af, Vermaelen mag niet reizen uit Japan

Rode DuivelsNog meer defensieve zorgen voor Roberto Martinez. Na Elias Cobbaut moeten ook Dedryck Boyata, Nacer Chadli en Divock Origi verstek laten gaan voor de Nations League-duels van de Rode Duivels. Vermaelen mag niet reizen uit Japan.

4 reacties

  • Paul Godefroy

    4 jaar geleden
    Ik snap nog altijd de selectie niet van Verschaeren, Dimata en Cobbaut? En vraag me vooral af wat iemand als Cobbaut voor heeft op een Van Heusden die toch intristiek de echte vervanger moet worden van Kompany... Ook Dimata speelt 2 matchen, en als je zegt oke het is maar voor de bank, waarom dan geen Dessers? Die werd topschutter in Nederland vorig jaar, en als het toch maar een postje is om op de bank te zitten, verdiend die dat toch meer niet?
  • christophe laporte

    4 jaar geleden
    Waarom we nog steeds iemand als Vermaelen oproepen blijft voor mij een groot vraagteken?
  • eddy ceulemans

    4 jaar geleden
    Geen vuiltje aan de lucht voor Martinez. Hij beschikt immers over de ijzersterke tandem DOKU-DIMATA DIE wel eens efkes een goal of 7-8 zullen maken tegen die arme Denen en Ijslanders ( woehahaha ).
  • Etienne Callebout

    4 jaar geleden
    Ieder land zal er alles aan doen dat België niet op zijn volle sterkte kan voetballen voor zijn selectie en kan men zo door in te grijpen de tegenstander en kandidaat voor de titel doen weg vallen .Daar 2/3 van de spelers in het buitenland speelt.