Illustratiefoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiefoto. © Photo News

Op weg naar een flexibele bubbel? Nieuwe expertengroep krijgt nu al eerste taak

De tijd van crisismanagement is voorbij. Na de GEES is het nu tijd voor een bredere expertengroep die ons een langetermijnvisie met perspectief moet bezorgen. Terwijl die nieuwe ploeg van sociologen, psychologen en economen nog definitief vorm moet krijgen, geeft premier Sophie Wilmès (MR) hun wel al meteen huiswerk mee. Eerste taak: het concept van de sociale bubbel herbekijken. Betekent dat dat we de bubbel, zoals we die nu kennen, vaarwel zeggen? En hoe zal die nieuwe expertengroep, die daarover moet beslissen, eruitzien?

42 reacties

  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Ik denk dat iedereen al buiten z’n ‘bubbeltje’ is gegaan doe gewoon goede handhygiëne hou afstand en zet uw maskertje op waar t moet we gaan toch met het virus moeten leren leven
  • Nino Brodelet

    4 jaar geleden
    Willen jullie nu eindelijk eens voor jullie zelf denken aub? Denk eens goed na over dat systeem van bubbel en maak er indien nodig , een tekening bij. Jullie eigen bubbel en verbindt deze met de bubbels van diegenen die in de eerste bubbel zitten! De andere zijn bubbel , werk , vrienden , familie enz ! En zie wat je overhoudt aan bubbel!
  • Marc Vinck

    4 jaar geleden
    schaf die zever van bubbels af. Enige bubbels zijn van de champagne
  • frans ornelis

    4 jaar geleden
    maar ge hebt ook nog champagne bubbels en cava bubbels maar daaraan hebt ge nog iets
  • Danny Van den Branden

    4 jaar geleden
    Dat we niet naar theater kunnen is eigenlijk nie erg, de beste grappen vind je via de media. Wie deelt trouwens die taken uit?.?