Volledig scherm

Tom Boonen stond dicht bij wel heel straffe comeback in de koers: “Er waren concrete plannen”

WielrennenHet was waarschijnlijk te mooi om waar geweest te zijn, maar na Kim Clijsters stond ook Tom Boonen (39) dicht bij een comeback. Dat vertelde de viervoudige winnaar van Parijs-Roubaix vanavond in ‘Vive le Vélo’. De goesting was er, de concrete plannen ook. “Ik vroeg het me wel af ja, wat dat zou geven”, aldus de Balenaar. Tot corona roet in het eten gooide.

7 reacties

  • Johan Planckaert

    4 jaar geleden
    je bent beter te stoppen op een hoog niveau met de herinnering aan een groot kampioen dan af te gaan in een verwoede poging terug te keren, je moet niets meer bewijzen Tom, zie Kim Clijsters..
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Als je gisteren goed geluisterd hebt is Tom nooit van zin geweest een come back te maken. Hij vroeg zich alleen hardop af of hij nog iets zou kunnen betekenen tussen dat jonge geweld. Anderen hebben de verhalen de wereld in gestuurd van een come back, Tom niet.
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Te vroeg gestopt want als Tom zijn koersen gewoon had mogen uitkiezen had hij daar nog mooie resultaten kunnen halen. Kijk naar Zoetemelk , Poulidor en anderen Wat ik erg vind is dat mensen van een figuur als Boonen altijd verwachten dat hij wint. Als Tom er zin in had en hij voelde zich klaar wel dan had hij indien mogelijk zijn kans nog mogen gaan . Koersen als de Ronde en Parijs R lagen nog in zijn mogelijkheden mits een goede voorbereiding. op zijn leeftijd ben je niet versleten.
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Er zijn er wel enorm veel die een comeback maken als ze nog geen maand in pensioen zijn, ze beginnen voor tachtig procent terug te werken .
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Na Kim ook Tom maar dat is wel een hemelsbreed verschil , Kim in tennis is een weerstandssport en Tom doet aan uithoudingssport. Totaal niet met elkaar te vergelijken alleen al de trainingsuren zijn een gigantisch verschil.