Info Vlaams Verkeerscentrum
Volledig scherm
Info Vlaams Verkeerscentrum © Vlaams Verkeerscentrum

Stevige hinder op Brusselse Buitenring en A12 door ongevallen: rijbaan overal vrijgemaakt

Zowel op de Brusselse Buitenring in Jette en Machelen, als op de A12 tussen Antwerpen en Brussel in Londerzeel is de rijbaan volledig vrijgemaakt. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Op alle drie de plekken waren deze ochtend twee rijstroken versperd geraakt na ongevallen. Dat zorgde alleen al op de Brusselse Buitenring voor een file die tot voorbij Sint-Steven-Woluwe reikte en waarin het meer dan twee uur aanschuiven was.

16 reacties

  • cam lemans

    4 jaar geleden
    eerste dag 100 en al prijs met 100 langer op de baan dus meer uitstoot bekijk maar naar uw tank meer brandstof op 100 km bedankt weyts kan maar een ding verlagen oplossingen dat is te veel gevraagd
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Tijdens thuiswerken corona waren er geen files en nauwelijks ongevallen,maw ze hebben niks geleerd terwijl er wel degelijk oplossingen zijn,maar de wil is er niet . Waarschijnlijk bang dat de 21.5 miljard aan inkomsten die autootje de Staat opbrengt per jaar te moeten inboeten.
  • Alfons Schepers

    4 jaar geleden
    1 september! Eerste "normale' dag van het werkjaar, en daar gaan we (of is het steeds "de andere"? ) weer..!
  • Jan De Greef

    4 jaar geleden
    En dan wordt de maximumsnelheid verlaagd naar 100km/uur. Meer file, meer uitstoot. Het volledig tegenovergestelde van wat men beoogt. Een zoveelste bewijs dat onze politici klungelen. En dat kan allemaal zonder morren.
  • Paul Geeraerts

    4 jaar geleden
    Hoe? Ongeval en maar 100km per uur? Misschien al volgende week verlagen naar 80 km per uur. Ze vergeten precies dat hoe lager de snelheid is hoe langer je erover doet en dus hoe meer verzadigd de ring is: nog meer files dus.