AFP
Volledig scherm
© AFP

Charlie Hebdo brengt Mohammed-cartoons dag voor proces opnieuw uit

UPDATE Charlie Hebdo gaat de cartoons over de profeet Mohammed herpubliceren. De spotprenten waren vijf jaar geleden de aanleiding voor twee jihadistische broers om de redactie van het blad in Parijs binnen te vallen en twaalf mensen te doden.

5 reacties

  • Tamzin Andersen

    4 jaar geleden
    Elke godsdienst die probeert een hele maatschappij naar zijn pijpen te laten dansen (met hulp van lakse plaatselijke politici) moet bestreden en mag belachelijk gemaakt worden.
  • Pascale Janssens

    4 jaar geleden
    Is er nog niet genoeg miserie dat die er nu nog een schep gaan bijdoen?
  • Henri Troyat

    4 jaar geleden
    Moedig maar ze zullen het met hun leven bekopen. Moslims zijn niet voor rede vatbaar wanneer het over die Mo gaat. Gehersenspoeld. Niks tegen te beginnen.
  • Mathias Van Herck

    4 jaar geleden
    Publicatie moet vrij zijn. Ongeacht religie. Indie je er niet tegen kunt niet kopen noch lezen. Als ik met alles waar ik niet mee eens ben de mensen ga uitmoorden zijn we ver gekomen.Dus lees ik dat niet en luister er niet na. Simpel. Uitzondering is Trumpie die altijd grappige tegenstellingen heeft en uit zijn nek liegt.
  • Jozef Van Vaerenbergh

    4 jaar geleden
    Is dit wel een goed idee ? Als je beseft dat miljoenen gematigde moslims dit niet zo leuk vinden. Waarom wil je dan perse hun godsdienst gebruiken om grappige cartoons te maken ? Wij moeten zelfs onze zwarte piet afgeven. Is dat nu zo veel gevraagd om ook niet meer met hun profeet te spotten ? Ik vind die cartoons zelfs niet grappig !