Feest bij de Carolo’s, die zich tijdens de competitiestart presenteren als de ideale mix tussen kwaliteit en homogeniteit.
Volledig scherm
Feest bij de Carolo’s, die zich tijdens de competitiestart presenteren als de ideale mix tussen kwaliteit en homogeniteit. © Photo News

Onze Charleroi-watcher legt uit waarom de topclubs Zebra’s maar beter ‘au sérieux’ nemen

Sporting CharleroiBij Sporting Charleroi kunnen ze alvast een week rustig genieten van het leiderschap. Karim Belhocine houdt het de komende dagen bij een extra licht programma. Alleen onderbroken door een oefenmatch tegen Racing Lens, de ex-club van Guillaume Gillet. Daarna volgt een intensieve voorbereiding op het duel aan de Gaverbeek. Uit op Zulte Waregem: altijd moeilijk voor de Carolo’s. En nu zeker, want vanaf de hervatting van de competitie is de jacht op de Zebra’s open. Hoe sterk staan ze om hun leiderspositie met succes te verdedigen?

6 reacties

  • Monique Asaert

    4 jaar geleden
    Doe zo voort, proficiat..
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Voor het ogenblik de best belgische voetballende ploeg ...!
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Er zijn 2 zaken die opvielen bij Charleroi. Er staat een fysiek sterk elftal en een geheel dat indruk maakt met degelijkheid. Als ze die basis en die ogenschijnlijke eenvoud weten vasthouden kunnen ze meedoen no doubt. Tweede zaak is de ernst waarmee Gillet staat te voetballen. De showman lijkt plaats gemaakt voor volwassenheid. Mss is hij in Frankrijk vent geworden mss heeft Karim Belhocine aandeel but i lke what i see want in volwassenheid etaleert de sterkte van Charleroi mss nog het meest.
  • Gunther Franken

    4 jaar geleden
    Voor het seizoen reeds gezegd: die gaan er kort bij zijn. Goeie en sterkte groep, weinig vedetten met rare allures, enz.
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Grotendeels akkoord met wat hier gezegd wordt maar wat betreft coaching langs de lijn kan je van Leko ook zeggen. Valerij Lobanovskyj kwam nooit van zijn bank maar hij liet Dynamo Kiev op ongezien niveau voetballen. En wat Vanhaezebrouck betreft is mss een geloof maar huist daarom geen waarheid. Doet af van de verdienste van Belhocine. Tenslotte heeft Hein enkel bij Gent goede resultaten neergezet. Noch bij RSCA noch bij Genk kon hij bevestigen. Hoort graag zichzelf praten sinds Gent dat wel.