Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © BELGA

Op 24 uur tijd bijna 500.000 aanvragen voor de gratis twaalfrittenkaart van NMBS

Spoorwegmaatschappij NMBS heeft op 24 uur tijd bijna 500.000 aanvragen gekregen voor de gratis twaalfrittenkaart. De website waarop die treinkaart kan aanvragen, werd gisteren gelanceerd. 

47 reacties

  • Cem Kilic

    4 jaar geleden
    Kan men de kaart niet digitaal aanmaken? Bv via de app.. Een papieren kaart.. We zijn wel 2020 hé ;) een voordeel van de digitale kaart is bijvoorbeeld dat de conducteur kan zien hoe laat de bestemming is ingevuld. Nu moet nog alles handmatig in een envelop gestoken worden, de kosten van het opsturen (= belastinngsgeld dat bespaard kan worden)
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Ze mogen hun treinritten houden met die regeltjes van 1x/maand heen&terug! Wat ben je daar nu mee? En gratis bestaat niet, want we hebben die ritten al veel keren betaald via belastingsgeld en staatssteun voor de NMBS! Ze zullen dan toch wel weer staken omdat ze hun uurroosters weeral in september zullen aanpassen en het personeel daarmee niet tevreden zal zijn!
  • tony decabooter

    4 jaar geleden
    Ik ben fan van de nmbs ,de trein is altijd een beetje reizen ,ja toch .
  • werner vanhoutte

    4 jaar geleden
    De NMBS sleept een schuldenberg van 2,2 miljard achter zich aan. Dit is waarschijnlijk de beste manier op er uit te geraken? Na uw gratis ritje zal de rekening gepresenteerd worden .Gratis bestaat niet. Er zijn andere prioriteiten in dit land. Uw job, uw gezondheid, uw inkomen !
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Jah. Niemand wil nog met de trein reizen want vaak een verschrikkelijke ervaring, behalve wanneer ze niet hoeven betalen natuurlijk.