Jill Cnudde vertelt in Story over haar leven als jonge onderneemster.
Volledig scherm
PREMIUM
Jill Cnudde vertelt in Story over haar leven als jonge onderneemster. © VTM

Jill Cnudde uit ‘Jonge Wolven’ ging van sapjes voor vrienden naar bedrijf van 2 miljoen euro: “Binnenkort verhuis ik naar een grote villa”

Showbizz“Mijn 22ste verjaardag heb ik in de wagen gevierd, terwijl ik bestellingen aan het rondbrengen was.” Amper 23 is Jill Cnudde, maar de Antwerpse runt al haar eigen bedrijf - en met succes: het is intussen al 2 miljoen euro waard. Dat is ook de makers van het gloednieuwe ‘Jonge Wolven’ op VTM 2 niet ontgaan. Samen met dat van enkele andere jonge ondernemers wordt haar doen en laten de komende weken gevolgd. En zeggen dat alles begonnen is het met brouwen van gezonde sapjes en de zoektocht naar het ‘ideale lichaam’. “Het enige waarover ik ooit onzeker ben geweest, zijn mijn borsten.”

7 reacties

  • lauren van eupen

    4 jaar geleden
    Tja een grote villa en een dure sportwagen zijn niet de dingen die mij gelukkig maken. Geef mij maar rust, geen stress, tijd, vrijheid en mooi weer.... meer moet dat echt niet zijn...
  • Erik Moens

    4 jaar geleden
    De jaloezie spat weer zalig in het rond dus. Blijf maar prima persen Jill, way you go!
  • Fidji Peeters

    4 jaar geleden
    Nu moet ze het doen. Blijkt dat de business minder lucratief wordt in de toekomst (waar ik wel aan twijfel), kan ze toch verder.
  • Tessa vandermout

    4 jaar geleden
    Afgaande op de foto hoeft die zich nergens onzeker over te voelen. Jong, mooi en een succesvolle zaak. Alleen oppassen voor de geldwolven.
  • Alex Wellens

    4 jaar geleden
    Wie of wat bepaald een waarde als er niets tegenover staat? Een auto op leasing, een huurpand en een sapjesmachine is geen waardemeter dunkt me?