RV
Volledig scherm
© RV

Honderden feestvierders op elkaar geplakt in nachtclub Wuhan

Fuiven zonder mondmasker of afstandsregels: het zijn taferelen die bij ons nog ondenkbaar zijn, maar in Wuhan alweer kunnen. Honderden mensen kwamen er recent samen om te boemelen.

6 reacties

  • Calimera Smith

    4 jaar geleden
    Dus als we in België van het mondmasker en de afstandsregels af willen dan moeten we allemaal een app installeren met relevante gezondheidsinformatie...wat een sensibiliseringscampagne is dit nu weer? Vreemd dat in Nederland geen mondmaskers nodig zijn...
  • Em Ve

    4 jaar geleden
    En hoeveel werden er die laatste feestjes al opgenomen? Dat horen we niet? Omdat het hier anders is en moet blijven? Het virus bij jongere en gezonde mensen quasi geen probleem geeft?
  • Johan Sluyts

    4 jaar geleden
    En gelijk hebben ze.
  • Thomas Vandevelde

    4 jaar geleden
    Wat is hier verkeerd aan? Liever terug naar de eenkindpolitiek in China? Voor zover ik weet heeft niemand die mensen daar verplicht om naar nachtclubs te gaan terwijl men destijds wel straffen kreeg als men meer als 1 kind had. Wereld is overbevolkt, de aarde schenkt ons een pandemie om zichzelf weer te zuiveren
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Het is dan ook een communistische land daar kan de staat alles maanden sluiten , hier gaat dat niet want anders beginnen de zelfstandigen te janken dat ze geen geld hebben omdat ze een gat in hun hand hebben .