Cateraar Christ Schepens.
Volledig scherm
PREMIUM
Cateraar Christ Schepens. © Wannes Nimmegeers

Cateraar stapt naar Raad van State: “We willen gelijk behandeld worden met horeca en evenementen”

Cateraar Christ Schepens stapt naar de Raad van State tegen de coronamaatregelen. De uitbater van De Feestarchitect kan de ongelijke regels in de sector niet langer aanzien. “Privérecepties krijgen nog steeds de stempel van samenscholing, terwijl publieke evenementen al tot 400 gasten mogen ontvangen”, zegt hij. “Ik voel me ongelijk behandeld.”

15 reacties

  • Patrick Van Overmeire

    4 jaar geleden
    Meneer Jacobs natuurlijk zal hij een vergoeding krijgen 160€ per dag en eenmalig premie van 4000€ maar zijn kosten lopen door en met 160€ zal hij deze niet kunnen betalen
  • lilianne van neylen

    4 jaar geleden
    Groot gelijk. Dat moesten er meer doen want er zit inderdaad geen consistentie in de regels! De ene alles en de andere niets met dezelfde activiteit! Begrijpen wie kan!!
  • Dirk Delaere

    4 jaar geleden
    Het is niet leuk voor de man, maar de regel maakt zin. Hij moet het leren aanvaarden, het hoort nu een keer tot de risicos van het vak bij zelfstandigen. Hij kan dat risico niet delen, de winsten geeft hij toch ook niet gedeeld?
  • Bart Van Wemmel

    4 jaar geleden
    Deze man heeft overschot van gelijk. Dergelijke privéfeesten met beperkte aantallen en waar de bubbels gekend zijn zijn beter onder controle dan publieke evenementen. De ongelijkheid is te groot en duurt te lang. De politiek en de veiligheidsraad moeten bezinnen en meer verfijnen, de logica is nu soms ver te zoeken....
  • LARS DRIEGE

    4 jaar geleden
    Groot gelijk bij deze mijn steun