Ivan De Witte tijdens een interview met Marc Degryse.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivan De Witte tijdens een interview met Marc Degryse. © Florian Van Eenoo Photo News

AA Gent-preses De Witte steunt Bölöni in exclusief interview met Degryse: “Yaremchuk deed een escapade die ik niet tolereer”

AA GentAA Gent-voorzitter Ivan De Witte heeft 48 uur de tijd genomen om de uitlatingen van Roman Yaremchuk na de wedstrijd tegen KV Mechelen aan het adres van Laszlo Bölöni – “We voetballen als een tweedeklasser” – in te schatten, en om te reageren. In een exclusief gesprek met onze analist Marc Degryse verdedigt De Witte zijn coach: “Een beetje realisme mag wel, hé.”

23 reacties

  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Vorig jaar toch heel goed , en nu na 2 wedstrijden aan de deur Das makkelijk Voetballers willen voetballen en positief voetbal spelen gekoppeld aan realisme
  • Saelens Nico

    4 jaar geleden
    boloni was een zegen voor Antwerp ; wijze man met strenge discipline : we hebben wel successen behaald he ! enkel een mbokani mocht zich wat sparen maar die heeft dat 200 pct vergoed ; yaremshouk is van een lager niveau hoor . Bij boloni is het een voor allen , allen voor één ; zeer geliefd bij supporters én spelers en minzame man
  • Patrick Vandeputte

    4 jaar geleden
    Is het dan realistisch om een trainer die mooi voetbal gecombineerd heeft met uitstekende resultaten na 2 mindere wedstrijden bij het begin van de competitie aan de deur te zetten? Zou De Witte niet goed meer weten wat het woord "realistisch" wil betekenen misschien?
  • Marc vermeiren

    4 jaar geleden
    Een bestuur kan niet tolereren dat de een speler dit op deze manier ventileert. Dikke boete.. aub voor de speler . Chapeau Boloni . Tenminste een trainer met nog gezond verstand die ook bepaalde normen waardeert. Wie niet tevreden is kan best opkrassen... ergens moet er een leader zijn die moet gevolgd worden en dat moet in deze ook de trainer zijn.
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    De Witte zoals altijd weer met wijze woorden. Wijze man, misschien ook eigenwijs maar dat hoeft geen nadeel te zijn