Fatma Taspinar en Alain Remue van de Cel vermiste personen
Volledig scherm
PREMIUM
Fatma Taspinar en Alain Remue van de Cel vermiste personen © VRT

Fatma Taspinar over ‘De Cel Vermiste Personen’: “De verdwijning en dood van de zoon van collega’s ging te ver voor mij”

TVAls Fatma Taspinar (37) het voorbije half jaar niet ‘Het Journaal’ presenteerde, trok ze mee op speurtocht met de Cel vermiste personen. De opsporingsdienst bestaat 25 jaar en geeft bij Eén voor het eerst een blik achter de schermen. “Vertellen dat een familielid dood teruggevonden wordt, is beter dan geen nieuws”, ondervond Fatma. Behalve toen het de zoon van haar twee VRT-collega’s overkwam. “Van die zaak moést ik afstand nemen. Ik kon dat niet aan.” 

0 reacties

  1. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.
  2. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.