Mathias Vergels (Lowie) en Lynn Van den Broeck (Viv) vormen in het echte leven een koppel. Door corona zit dat er nu ook in 'Thuis' aan te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Vergels (Lowie) en Lynn Van den Broeck (Viv) vormen in het echte leven een koppel. Door corona zit dat er nu ook in 'Thuis' aan te komen. © VRT

“Een helm of pruik erop en klaar": truc met eigen lief maken kus- en vrijscènes ook in coronatijden mogelijk

ShowbizzVoor één keer moeten de partners van acteurs niet jaloers toekijken hoe hun geliefde op de set intiem is met een tegenspeler. In coronatijden mogen ze zélf die plek innemen. Zo kust Klaasje Meijer (25) haar vriend Max in de nieuwe K3-film. Ook in soaps wordt het trucje toegepast, zoals in 'Thuis', 'Sturm der Liebe' en 'Mooi en meedogenloos'. Koppels in 'Familie' zitten dan weer in elkaars privé-bubbel.

1 reactie

  • Tamzin Andersen

    4 jaar geleden
    Zo zie je maar dat elk nadeel, zelfs Corona, ook voordelen heeft : thuiswerk dus minder verkeer, recyclageparken op afspraak dus geen wachtrijen, enkel efficiënt en kort winkelen dus geen impulsaankopen en geld besparen,.... en geen jaloerse partners meer na intieme scènes in de opnamestudio.