Begijn Le Bleu
Volledig scherm
Begijn Le Bleu © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Comedian Begijn le Bleu neemt vaste job aan: “Ik heb een gezin te onderhouden”

ShowbizzBegijn le Bleu (49) gaat aan de slag als halftijds communicatieverantwoordelijke. Dat vertelt de comedian aan Het Nieuwsblad. “Je kunt niet blijven leven van een overbruggingskrediet."

31 reacties

  • Ivan Willems

    4 jaar geleden
    Ik ken de man niet, maar eentje die weet van aanpakken. En niet met de pakken blijf zitten. En gezond verstand heeft en denkt aan zijn gezin. Geen gezaag in de media staat te verkondigen, maar het hef in handen neemt . Respect man, top.
  • Koenraad Verstraeten

    4 jaar geleden
    Knap van je , Begijn! Iemand die de koe/stier bij de horens vat. Wie zei er daar dat artiesten en/of BV's niet willen of kunnen werken!?
  • Dick De Zeure

    4 jaar geleden
    Verstandige beslissing. In plaats van te klagen en zagen actie ondernemen. In deze corona tijden moeten we er allemaal het beste proberen van te maken.
  • Bart Lauwers

    4 jaar geleden
    Zeg ik al maanden : ipv te mekkeren om subsidies en sponsoring met belastingsgeld , ga werken en zoek een andere job zoals elkeen die zonder werk zit . Niemand vroeg om deze situatie , maar iemand die met beide voeten op de grond staat zet de stap die Begijn nu zit .
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Dat is nu eens een GOED voorbeeld van wat de mensen uit de cultuursector moeten volgen. Proficiat, respect en veel succes met je job. Jij bent een man naar mijn hart en geeft het goede voorbeeld ipv alle zagers uit die sector.