Links vader Jorge Messi bij zijn aankomst in Barcelona, rechts zijn zoon Lionel met Josep Bartomeu in betere tijden.
Volledig scherm
Links vader Jorge Messi bij zijn aankomst in Barcelona, rechts zijn zoon Lionel met Josep Bartomeu in betere tijden. © Reuters/RV

Vader Messi trekt naar Barcelona voor gesprek met voorzitter Bartomeu, maar er komt geen oplossing uit de bus

La LigaDe vader en zaakwaarnemer van Lionel Messi, Jorge Messi, ging vandaag in Barcelona in gesprek met Josep Maria Bartomeu, de voorzitter van FC Barcelona. Maar dat topoverleg leverde volgens persagentschap AP geen oplossing op. “Zijn toekomst bij Barça... Moeilijk, moeilijk”, zei Messi senior voorafgaand aan het gesprek over zijn zoon.

10 reacties

  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Je zou ook kunnen denken: ik ga deze club nog een laatste keer helpen en voor veel geld zorgen zodat ze transfers kunnen doen! Messi heeft veel betekend voor de club maar omgekeerd ook! Zou Messi zo een mooie carrière gehad hebben zonder barca? Ik denk het niet! Beste voorbeeld is Argentinië geen slechte spelers maar ook geen top spelers als barca en het was veel minder met Messi!
  • Staf Coppens

    4 jaar geleden
    Triestig dat Barça het zijn legende niet gunt, hebben er al miljarden aan verdiend.
  • Danny vernimmen

    4 jaar geleden
    Beste speler van de wereld. Maar dit krijg je dan dat hij alles in de club voor het zeggen had en nu gratis wil vertrekken een grote schande is het .
  • Marcel Geens

    4 jaar geleden
    Clubliefde waar haalt Jan Mulder het uit. Dat is al lang niet meer van deze tijd Jan is blijven plakken in de jaren 70 Alle sterspelers nadien zijn nooit bij dezelfde club gebleven. Johan Cruijff en Cristiano Ronaldo om er maar 2 te noemen. Messi doet dat niet voor het geld, dat heeft hij meer dan genoeg, hij heeft nog altijd de ambitie om grote prijzen te pakken en met dit Barcelona zit dat er niet meer in, groot gelijk heeft hij.
  • Thomas Vermeiren

    4 jaar geleden
    Messi wordt wel al jaaaren in de steek gelaten door een falend transferbeleid. Hij is 700 mil waard maar de andere 10 op het veld presteren voor misschien 80 mil alles samen.