VTM
Volledig scherm
© VTM

Scouts en Gidsen Vlaanderen verbreekt alle banden met leden van Reuzegom

Een aantal leden van studentenclub Reuzegom die deelnamen aan de studentendoop die Sanda Dia in 2018 fataal werd, waren vroeger actief als scoutsleider. Scoutsgroepen die met hen in contact kwamen, worden nu door de pedagogische staf begeleid, zegt Scouts en Gidsen Vlaanderen. 

5 reacties

  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Het wordt stilaan duidelijk waar "Vlaams nationalisme" voor staat, zou interessant zijn bij welke "elitaire" groepjes sommige politici geweest zijn, Vlaanderen zal zijn ogen open trekken. Je moet zand in je ogen hebben om niet te zien dat er in Vlaanderen heel veel mis aan het lopen is, verdeeldheid, haat, nijd is nu de maatstaf geworden, besturen is bijkomstig. Onze Vlaamse MP was compleet afwezig tijdens de corona crisis, het gaat hier enkel om het postje en het geld...
  • Sebastiaan DeVlieger

    4 jaar geleden
    Gezien het aantal advocaten en al het geld dat erachter steekt, wordt dit op zo een lange baan gezet, dat het waarschijnlijk verjaart voor er een proces komt. Het ontkomen aan gerechtigheid kan, ook nog in België, afgekocht worden (het hangt enkel af van het bedrag). Hoop dat de toekomst mij ongelijk geeft
  • rita graumans

    4 jaar geleden
    Zou graag de namen van die’18’ weten , zo dat ik zeker nooit met een van hen in contact kan komen. De ouders, vb de rechter, trots op je zoon? Voor mij is het krapuul , daar zijn geen woorden voor. En dan te weten dat een van hen les geeft aan de universiteit van Leuven! Mooi voorbeeld van jullie! Voel me slecht in jullie plaats!
  • Staf Coppens

    4 jaar geleden
    Raakt ons? Moet je je eens voorstellen hoe de familie van Sanda zich nu voelt, is nog miljoenen keren erger.
  • Frank De Witte

    4 jaar geleden
    Zo'n jong "elite crapuul" zou veel meer aan banden moeten gelegd worden. Die denken dat ze alles vermogen omdat mama en papa een beetje geld en macht heeft.