EPA
Volledig scherm
© EPA

“Drie topspelers van PSG, waaronder Neymar, testen positief op corona na vakantie in Ibiza”

Ligue 1Neymar (28) heeft positief getest op corona. Dat schrijft de Franse krant L’Équipe. Ook Ángel Di María (32) en Leandro Paredes (26) zouden besmet zijn. De drie topspelers van Paris Saint-Germain moeten nu een week in quarantaine. 

9 reacties

  • leo hoes

    4 jaar geleden
    Dat is het probleem met omhoog gevallen voetballers, die denken echt dat het virus enkel voor de lagere klassen rondwaart op deze planeet
  • Marc Roelandt

    4 jaar geleden
    Ikke van gisteren terug van Ibiza...vandaag uitslag 1ste coronatest en negatief maar ikke als brave burger zal de volledige 14 dagen in quarantaine moeten,zeker geen probleem want is nu eenmaal de wet. Maar wie kan mij zeggen wat het verschil is met een topsporter?
  • Geens Rik

    4 jaar geleden
    En dan de specialisten verwonderd dat de doorsnee Belg eens dik lacht met afzondering wanneer je uit een rode zone komt. Voetballers die besmet zijn genezen dus ook nog eens dubbel zo snel als een doorsnee individu dat niet besmet is.
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Het is dikwijls zo met die omhoog gevallen voetballers die denken dat ze boven de wet staan en steeds in bescherming worden genomen bij alle fratsen die ze uithalen
  • Ben Detrez

    4 jaar geleden
    Misschien een voetballer maar weinig verstand. Net zoals veel van zijn collega’s.