©  BELGA

Eden Hazard en Jan Vertonghen zijn afwezig bij groepstraining van Rode Duivels

Eden Hazard en Jan Vertonghen verschenen woensdag niet op het veld bij de groepstraining van de Rode Duivels op het trainingscentrum in Tubeke. De Duivels bereiden zich voor op de Nations League-duels van zaterdag, in Denemarken, en volgende week dinsdag, thuis tegen IJsland. Thibaut Courtois tekende wel gewoon present. De Belgische voetbalbond ontkende het bericht dat Courtois positief zou hebben getest op het coronavirus.

Bron: BELGA

Dinsdag werd al duidelijk dat Kevin De Bruyne voorlopig nog afwezig blijft bij de Duivels. Hij wacht samen met zijn vrouw Michelle de geboorte van zijn derde kindje, zijn eerste dochtertje, af. De Bruyne kreeg van bondscoach Roberto Martinez toestemming om pas na de geboorte naar Tubeke af te reizen. Zijn aantreden in de duels tegen Denemarken en IJsland lijkt hoogst onzeker.

De bondscoach kan voor de komende twee duels ook niet rekenen op Hendrik Van Crombrugge, Dedryck Boyata, Elias Cobbaut, Nacer Chadli en Divock Origi. Zij werden oorspronkelijk wel opgeroepen, maar blijven afwezig door fysieke ongemakken. Thomas Vermaelen kreeg van de Japanse autoriteiten dan weer niet de toestemming naar Europa af te reizen. Hij is dus ook afwezig. Voorlopig werd enkel doelman Davy Roef, ter vervanging van Van Crombrugge, als vervanger opgeroepen.

 ©  BELGA

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News