Viroloog Marc Van Ranst en GEES-voorzitster Erika Vlieghe.
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst en GEES-voorzitster Erika Vlieghe. © Photo News/Belga

Naast Marc Van Ranst krijgen nog drie andere Covid-experts momenteel politiebescherming

Vier Covid-experten krijgen politiebescherming nadat er bedreigingen aan hun adres werden geuit. Naast viroloog Marc Van Ranst gaat het nu ook om de voorzitter van de GEES-expertengroep Erika Vlieghe en nog twee andere wetenschappers. Dat hebben Marc Van Ranst en Erika Vlieghe bevestigd aan onze redactie.

19 reacties

  • Ludwig Van Oosterwijck

    4 jaar geleden
    Je kan uiteraard ook al de raad die deze mensen geven aan je laars lappen, maar kom dan niet klagen dat we toestande ontwikkelen zoals in de VS. Gebruik gewoon je gezond verstand, en blijf vooral gezond!!
  • François Defosse

    4 jaar geleden
    Ik geloof Van Ranst en ik draag een masker en hou afstand van andere mensen, ik vermijd massa's, winkels, restaurants en cafes. Ik ga ook niet op reis. Dit alles uit voorzichtigheid. Dat is mijn beslissing en wat een ander daar van denkt interesseert mij geen bal.
  • Rudy deglain

    4 jaar geleden
    In een normale wereld zou het slachtoffer geen bescherming moeten krijgen maar het crapuul dat bedreigingen maakt oppakken en veilig wegsteken. Waarom kan onze overheid nu eens niets deftig ondernemen? Of heeft onze overheid angst voor vergeldingsacties van het uitschot?
  • Benny Marcelo

    4 jaar geleden
    Het is wel de regering Wilmés die ons van onze vrijheden berooft. Dat Van Ranst een verborgen agenda heeft is misschien! mogelijk maar hij of de andere virologen nemen de beslissingen niet.
  • Paul Keulemans

    4 jaar geleden
    We hebben in dit land toch wel een groeiend bestand aan geestelijk gestoorden die anderen bedreigen omdat ze te stom zijn om te begrijpen waar het over gaat. Die quasimodo's mogen iets niet en hupla, we gaan dreigen. Vroeger zat dat spul ergens in een mooi instituut, maar door de bezuinigingen lopen ze los rond of zitten ze in de politiek !