© Pn

Broer zanger Hugo rijdt per ongeluk eigen vrouw omver

Een verkeerd ­manoeuvre met de wagen heeft afgelopen vrijdag ongewild tot een ongezien drama geleid in Zand­hoven. Guy ­Verbraeken (70) wou zachtjes achteruit bollen, maar schoof uit met de pedalen, waarna Chris Perrett (70), zijn vrouw, onder de wagen belandde. Hulp kon niet meer baten. “Ik ben er ­kapot van”, zegt Guy’s broer Hugo, zanger en zielsverwant van Nicole.

jb, dvd, ph

Vrijdagnamiddag tekende het koppel present op Domein Hooidonk, het vakantiecentrum van de Christelijke Mutualiteit waar Chris en haar man al jaren vrijwilligers waren. Toen ze besloten huiswaarts te keren, liep het op de parking liep vreselijk mis. De zeventiger stond te dicht bij een haag geparkeerd en moest daarom langs de passagierszetel ­in­stappen. Vrouw Chris wachtte een eind achter de wagen. Eens in­gestapt, ­probeerde hij zachtjes achteruit te rijden. Het manoeuvre ­pakte echter totaal verkeerd uit. Verbraeken schoof uit op de pedalen waarna zijn wagen plots aan hoge snelheid ­achteruitbolde. Zijn vrouw belandde ­onder de wagen, met een zware hoofdwonde tot gevolg.

Volgens onze informatie kwamen zie­kenwagen en MUG-dienst nog in allerijl ter plaatse. Maar de vrouw overleed later op de avond aan haar verwondingen. Haar man werd in shock weggeleid.

Hugo

Guy Verbraeken is de broer van Hugo Sigal, de helft van ‘Nicole en Hugo’. De zanger reageert bijzonder aangeslagen op de dood van zijn schoonzus. “Sinds haar overlijden vrijdag ­hebben Nicole en ik nog vijf shows moeten afwerken”, zegt Hugo. “The show must go on, zegt men altijd. Maar ik kan iedereen ­verzekeren dat het ons bijzonder zwaar valt. Ik ben er ­kapot van.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer