Herbekijk hier de klim van Van Avermaet naar derde plaats en de solozege van Lutsenko

3 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    Greg is altijd strijdvaardig en toch wordt hij afgemaakt. Van de 80% die anoniem rond fietst wordt nooit iets gezegd. Geef mij maar Greg en Wout natuurlijk. Als je aanvalt en faalt ben je blijkbaar niet goed genoeg. Als je anoniem rond rijdt en Parijs haalt ben je voor sommigen een held.
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Greg heeft een prachtig palmares , is een gans jaar goed en zeer regelmatig .Veel renners rijden twee weken goed en dan zie je ze voor de rest van het jaar niet meer !!
  • Ronny Cockuyt

    4 jaar geleden
    Ik versta veel mensen niet hoor,hij is altijd bij de kanshebbers maar staat bijna nooit op het podium,het is altijd met een excuus,hij mag meestal al tevreden zijn met een plaats binnen de eerste 5,hij brengt er toch wel niets meer van terecht,nu kunnen ze een jaar al geslaagd noemen na een ritje in de ronde in de ronde te winnen.
  1. KIJK. “Dit voelt oneerlijk”: ophef over tijdstraf voor Vollering na halsbrekende toeren achter auto
    63

    KIJK. “Dit voelt oneerlijk”: ophef over tijdstraf voor Vollering na halsbreken­de toeren achter auto

    Baaldag voor SD Worx. Demi Vollering kreeg in de Tour de France Femmes een tijdstraf opgelegd omdat ze volgens de jury te lang achter haar volgauto bleef hangen. Achteraf reageerde de Nederlandse verrast. “Dit voelt echt oneerlijk aan, ik voelde me op geen enkel moment in gevaar.” Later in de etappe misrekende SD Worx zich waardoor het te laat kwam om te sprinten voor de zege. Een sterke Lotte Kopecky won dan maar met overmacht de sprint van het peloton en behoudt haar gele trui.
  2. Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijkheid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupereren”
    Wuyts & Vlaeminck

    Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijk­heid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupere­ren”

    De Tour zit erop, maar er is nog veel stof om over na te praten. In de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ verbazen onze analisten zich over de snelheden en wattages die drie weken lang getrapt zijn. Nog geen 24 uur na een bijna bovenmenselijke prestatie leken de toprenners opnieuw gerecupereerd en klaar voor een nieuwe aanvalregen. “Hoe wordt zo’n lichaam medisch weer klaargestoomd voor de volgende uitdaging?” vraagt wieleranalist Michel Wuyts zich af. “Ploegen en renners zwijgen daarover omdat ze niet meer geconfronteerd willen worden met het verleden.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’.