K3
Volledig scherm
PREMIUM
K3 © VTM

‘The Voice Kids’ ziet er anders uit door coronamaatregelen, vooral voor K3: “Gebrek aan contact viel echt heel zwaar”

TVDe coronacrisis stelde hun geduld langer dan voorzien op de proef, maar vanavond mogen de zestien overgebleven talenten uit 'The Voice Kids' eindelijk op het podium bewijzen wat ze waard zijn. "Het gaat een straffe halve finale worden. Door de lockdown hebben onze kids nog harder geoefend dan anders", klinkt het bij de coaches. Al zal de uitzending er wel anders uitzien dan voorheen, met dank aan corona. 

2 reacties

  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Kijk er al naar uit topprogramma echte stars die kids
  • Bert Slootmans

    4 jaar geleden
    Kan niet wachten om die kanjers te zien blinken op het podium!
  1. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”