Guy Van Sande als Ludwig in 'Wittekerke'
Volledig scherm
Guy Van Sande als Ludwig in 'Wittekerke' © vmm

‘Wittekerke’ maakt reusachtige tijdssprong: seizoen met Guy Van Sande volledig geschrapt

TVTrouwe fans van ‘Wittekerke' zullen volgende week naar alle waarschijnlijkheid de wenkbrauwen fronsen, want er staat hen een grote tijdssprong te wachten. En dat heeft allemaal te maken met Guy Van Sande (57), die Ludwig speelt in de reeks. 

12 reacties

  • Christine Gauwloos

    4 jaar geleden
    Uitzenden die handel. En het geld dat hij zou moeten ontvangen aan een vzw schenken voor slachtoffers van seksueel misbruik en geweld.
  • Linda Tuerlinckx

    4 jaar geleden
    Hoe kan je nog een serie volgen wanneer er zoveel afleveringen geschrapt worden? Ik ben een enorme fan van Wittekerke en met spijt in mijn hart zal ik nu niet meer kijken. Bedankt vtm
  • Samuel Vanhoecke

    4 jaar geleden
    Het is gewoon uit respect voor de slachtoffers dat hij niet meer op tv getoond word , ook wil ik zelf die acteur niet meer zien verschijnen op tv , tevens als ze herhalingen tonen moeten ze hem een stuk betalen , allee vermoed ik toch ,
  • Edwige Spiegel

    4 jaar geleden
    Hoe onnozel, weten ze daar niet dat er een verschil is tussen de acteur en het karakter dat gespeeld wordt in een serie? Of die afleveringen nu wel of niet geschrapt worden, verandert niets aan de misdrijven die Guy Van Sande heeft gepleegd en waarvoor hij terecht is veroordeeld. Eerlijk gezegd wordt het eerder lachwekkend, moest het niet zo triestig zijn.
  • Filip Van Holsbeeck

    4 jaar geleden
    Wie kijkt er in 's hemels naam nog naar herhalingen van Wittekerke ?