Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze (online) winkels geven straffe kortingen op schoenen

Tijd voor nieuwe schoenen? De leden van Facebookgroep Promojagers België merken op dat er straffe kortingen zijn bij verschillende (online) winkels. Beheerder Gunther Devisch maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.

0 reacties

  1. Mechele helpt de onwel geworden Tolu en pareltje Puertas zorgt voor orgelpunt: alle JPL-hoogtepunten op een rij

    Mechele helpt de onwel geworden Tolu en pareltje Puertas zorgt voor orgelpunt: alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Anderlecht: 42 punten, Club Brugge: 42 punten en Union: 41 punten. Drie ploegen op een zakdoek na deze zesde speeldag in de play-offs. Een blunder van Mark McKenzie zette blauw-zwart op weg naar een nieuwe zege. In Cercle-Anderlecht ging het dan weer over twee strafschopfases op het einde. Cameron Puertas plaatste met een pareltje een orgelpunt op de overwinning van Union. Bekijk hieronder de samenvattingen van de speeldag.
  2. Man (34) om het leven gebracht bij steekpartij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama
    Play
    UPDATE

    Man (34) om het leven gebracht bij steekpar­tij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama

    Een 34-jarige man is zondag in de vroege ochtend om het leven gebracht in Antwerpen. Dat gebeurde in een appartement van het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) De Stobbe in de Julius De Geyterstraat. De partner van het slachtoffer, een 32-jarige vrouw en moeder van vijf, werd gearresteerd door de politie. Ze wordt maandag vermoedelijk voor de onderzoeksrechter geleid op betichting van moord. Wat er precies gebeurd is, is onduidelijk. Op sociale media wordt de vrouw omschreven als een prachtmoeder.
    Antwerpen