BELGA
Volledig scherm
© BELGA

TreinTramBus vraagt minimale dienstverlening bij De Lijn: “Het argument ‘we doen dit voor de veiligheid van de reiziger’, slikken we niet meer”

TreinTramBus pleit voor een minimale dienstverlening bij De Lijn. Dat meldt de reizigersorganisatie vandaag in een persbericht. "Het vaak gehoorde vakbondsargument 'we doen dit voor de veiligheid van de reiziger' slikken we niet meer", klinkt het.

7 reacties

  • Didier Gyselinck

    4 jaar geleden
    De staking is te danken aan de directie en politiek kon zo’n mooi bedrijf zijn. Respect voor alle chauffeurs en techniekers die behandeld word als uitschot. Die mensen staken ook niet voor hun plezier. We zouden beter die mensen eens steunen. De PVDA is de enige partij die de werknemers steunt en begrijpt. Al de rest wil het privatiseren. De abonnementen gaan serieus omhoog gaan voor minder beschikbaarheid. Denk daar maar eens aan vb Engeland.
  • Hilde Peeters

    4 jaar geleden
    1 week school 1 keer al 1 keer geen bus te zien
  • Patsy Sweerman

    4 jaar geleden
    wat met de bubbel van 5, heb maanden mijn kleinkinderen niet gezien, en nu als sardienetjes in een doos op bus en tram. Zeg nu niet dat ze geen tijd hadden bij De Lijn om een oplossing uitte dokteren, ze hadden 5 maanden de tijd
  • Franky Vinck

    4 jaar geleden
    Degeest etienne.een chauffeur mag niet mee monitor spelen.die is verzekerd voor een vast gelegd traject en mag daar niet zomaar zelf verandering inbrengen .zal rap een verslag krijgen of schorsing als hij dat zo maar doet. Zelfs voorstellen worden niet aanvaard .krijg je opmerking dat je moet rijden en niet denken.
  • Steven Avonts

    4 jaar geleden
    Meneer Etienne; er is onlangs geleden een franse collega vermoord gewoon omdat hij iemand op de mondmaskerplicht wees. Kom jij i.p.v. mij dan tegen een 20 tal passagiers zeggen dat ze een 45min moeten wachten op de volgende bus? Kom uit je fantasie wereld en stap in de realiteit, fantast!