De Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump © Photo News

Trump schaft antiracismeopleiding voor ambtenaren af wegens "on-Amerikaanse propaganda"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de overheidsagentschappen in zijn land opgedragen de antiracismeopleidingen die ze aan hun ambtenaren geven af te schaffen. Dat heeft het Witte Huis bekendgemaakt. Volgens Trump zou het gaan om "on-Amerikaanse propaganda". Intussen ligt de president onder vuur van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden voor opmerkingen die hij zou hebben gemaakt over gesneuvelde Amerikaanse soldaten.

9 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat Trump de verkiezingen wint. De tol zal hoog zijn, maar tegelijk zal een wijze les geleerd zijn. Mensen zijn nu eenmaal kort van geheugen helaas, velen zijn blijkbaar vergeten wat er kan gebeuren en hoe snel de toestand kan escaleren wanneer je blindelings een egogecentreerde populist volgt. Domheid heeft een prijs.
  • Evan De Jongh

    4 jaar geleden
    Burgeroorlog betekent meer verkoop van wapens, meer verkoop van wapens is goed voor de NRA, wat goed is voor de NRA is goed voor Trump, meer geld voor hem.
  • Filip Vanlaeken

    4 jaar geleden
    Eindelijk eens een politicus die het aandurft paal en perk te stellen aan al dat losgeslagen politiek correcte denken.
  • Nema De Geest

    4 jaar geleden
    Het land is onder zijn leiding een derdewereldsland geworden waar de gewone bevolking razendsnel armer wordt en de rijken rijker. De ongelijkheid tussen zwart en blank die decennia met mondjesmaat wordt weggewerkt, wordt door Trump alleen maar vergroot. Hij laat de situatie alleen maar escaleren. Is er nog iemand die kan geloven dat Trump Amerika terug 'great' kan maken? Nog een legislatuur met Trump en het is gedaan met de VS. Goede beurscijfers zullen de VS niet redden.
  • Jo Van Echelpoel

    4 jaar geleden
    Uw land verschilt qua sociale-politiek in niets met een moslimland waar soenniet de sjiiet onderdrukt of omgekeerd. Uw kapitaaldemocratie en zijn kolonialisatie verwoesten mede de volledige mens(elijk)heid.