Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook zonder Eden en Kevin winnen Duivels: sterke Denayer en Mertens zorgen voor 0-2-zege in Denemarken

Rode DuivelsDe eerste match van de Duivels in het tijdperk na Vincent Kompany? 0-2, alsjeblieft. De Nations League in Denemarken in moeilijke omstandigheden perfect geopend. Clean sheet. De snelle voorsprong via Denayer. Niet één kans weggegeven. Maturiteit te koop. Mertens met de klinische 0-2. Niet dat hij het zal doen, maar Vince kan rustig achterover leunen in zijn fauteuil.

12 reacties

  • Van Camp Robin

    4 jaar geleden
    Zwakke wedstrijd van de Belgen tegen een nog zwakkere tegenstand die geen goesting had. Achteraan is het een zeef en tegen de eerste sterke tegenstander zal dit blijken.
  • Rudy de clerck

    4 jaar geleden
    Koen Wauters heeft nu eens gelijk Witsel is altijd de eerste die in mijn ploeg staat , het panel spreekt altijd over dezelfde spelers , noem geen namen , Thorgan Hazard was weer een ramp , maar ja den broer van hé , en deze trainer heeft veel heel veel geluk dat hij zoveel klasse voetballers heeft , maar wat heeft hij er nu al mee gedaan , niks gewonnen , triestig
  • bob

    4 jaar geleden
    Prima wedstrijd van Tielemans wordt blijkbaar niet opgemerkt in studio
  • Dalila Bouchalaa

    4 jaar geleden
    Positief verrast door Denayer, Tielemans en Carrasco. Ietwat teleurgesteld in Thorgan, maar een kniesoor die daarover zeurt. Weinig spektakel maar wel een zeer degelijke match. Knap !
  • ines rombaut

    4 jaar geleden
    ik heb geen 3 minuten na elkaar de wedstrijd kunnen volgen zonder haperen ,stilstaand beeld. is dit streamen ? en dan nog maar zwijgen over de commentaar.