Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

HET RAPPORT. Vijf spelers met een 7: Duivels sterk bij herstart. Beoordeel ook zelf de Belgen

Rode DuivelsBijzonder volwassen Duivels in Kopenhagen. Het bewijs dat dit België onder Martínez in alle omstandigheden gegroeid is. Geen topcijfers, maar ook niet één tegenvaller. Geen achtjes of vieren, wel zessen en zevens. Ons individuele spelersrapport met enige duiding. Onderin het artikel kan ook jij elke Duivel een punt op tien geven.

7 reacties

  • Dalila Bouchalaa

    4 jaar geleden
    Lukaku een 6 ? Hij verdiende een 7. Hij lag aan de basis van de tweede goal, en lanceerde ei zo na de 3 - 0. Dat hij in de eerste helft geen aanvoer kreeg is niet zijn verantwoordelijkheid. Als spits kan je maar verder bouwen op wat de rest van de ploeg opbouwt. Echte voetbalkenners à la Degryse en Mulder zagen dat. De toogkenners die we hier onderhand al zowat gewoon zijn waren op dat vlak weeral eens selectief blind.
  • Leo Van Rillaer

    4 jaar geleden
    En hopelijk zijn we nu definitief verlost van het geëmmer over Kompany!
  • Johan De Moor

    4 jaar geleden
    Voor de globale prestatie een 7. Waardering gegeven op basis van hun kunnen en inzet. Denemarken was ondanks hun lange reeks zonder verlies bijzonder weinig creatief. Moesten duidelijk het onderspit delven op technisch niveau en zijn gestoeld op kracht en gestalte. Zeer hoopgevende prestatie van onze duivels naar de toekomst toe.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Carrasco de man die durfde en acties ondernam werd vervangen en Hazard die geen deuk in een pakje boter keek moogt blijven staan. Had graag de uitleg van Martinez hierover gehoord maar dan zal het zo als altijd van hem wat rond de pot draaien zijn.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Lukaku verdiende zelfs geen 5, en volledig akkoord met Victor Vandesande. Nochtans zou hij zich moeten goed gevoeld hebben bij dit spel. Steeds een half veld voor zich uit en dan is hij wel nuttig, maar dat is slechts éénmaal gebeurd. Maar de 2 meter grote Romelu, verliest zelfs kopduels wanneer hij van ver aangespeeld wordt.