.
Volledig scherm
. © Belgian Football

Kevin De Bruyne traint weer mee met Rode Duivels, ook Michy Batshuayi tekent present

Rode DuivelsKevin De Bruyne, zopas papa geworden van dochtertje Suri, trainde vandaag gewoon mee met de Rode Duivels. Ook Michy Batshuayi tekende present, Yannick Carrasco haakte af. ‘KDB’ zal dus dinsdag zo goed als zeker meespelen in de Nations League. De Belgen nemen het dan in het Koning Boudewijnstadion op tegen IJsland. 

12 reacties

  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Dus neen @Christiaan Goethals. Wat u zegt baseert op argwaan en een gebrek aan vertrouwen voor goede intenties.. Er huist geen plan dat met de speler zelf begaan is op uw bewering en manier van denken, net die zaken die vlaanderen zo vaak typeert, en aan de basis liggen voor het feit dat hier vaak mis ging in het verleden. Als Martinez al één ding goed deed, dan is het wel dat hij de broodnodige voetbal know how importeerde uit het buitenland.
  • Christiaan Goethals

    4 jaar geleden
    @Reinold Vlieghe. Doku zal driemaal moeten opgesteld worden of invallen, al was het maar voor 1 minuut. Indien dat dit gebeurt kan doku niet meer voor Ghana kiezen.
  • patrick demaeght

    4 jaar geleden
    Aha, was een peptalk om voor België te kiezen met Doku. Ik zou hem liever 30 minuten zien spelen ipv 3 minuten. Daarom is Oranje beter meer speelminuten. Middenmoter of niet Tom.
  • Geert Verheyden

    4 jaar geleden
    Wat een team en dan nog Kevin eden en vooral thibaut erbij
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Er wordt vaak opgekeken naar Nederland als voetballand en terecht en een van de oorzaken waarom die het vaak goed doen is omdat ze jongeren veel vertrouwen en kansen geven. In vlaanderen daarentegen heeft men vaak de gewoonte alles en iedereen de grond in te boren en zonder vertrouwen achter te laten door een gebrek aan geduld. Dat is het verschil, want het is niet dat België minder talent heeft of dat we niet kunnen voetballen. Het is gewoon de manier hoe dingen vaak benaderd worden.