Eva Daeleman
Volledig scherm
PREMIUM
Eva Daeleman © Benny Proot

Eva Daeleman is na heftige zwangerschap klaar om moeder te worden: “Ik was 24 op 24 kotsmisselijk”

ShowbizzIn de eerste maand van hun relatie werd ze ‘s nachts wakker met ‘een ietwat griezelige’ gedachte: ‘Ik wil een kind van u!’ Vandaag is Eva Daeleman (30) twee jaar verder, getrouwd met Stijn - de man van haar leven - en klaar om mama te worden van hun eerste spruit, een meisje. De liefde kan snel gaan, maar ook hard zijn. Voor dit babygeluk verteerden ze een miskraam, en deze zwangerschap bleek tot aan de helft een fysieke uitputtingsslag van 24 op 24 misselijkheid. “Ik wens mezelf een knoert van een roze wolk toe binnenkort, maar we zien wel. Ik ben al heel dankbaar dat ik door dit proces màg gaan.”

4 reacties

  • Stijn Van Wemmel

    4 jaar geleden
    was zij niet degene die uit het medialandschap wou verdwijnen. ze doet wel goed haar best om altijd terug in het nieuws te komen. het anonieme leven bevalt haar blijkbaar toch niet zo goed dan het leven in de schijnwerpers.
  • Luc Hermans

    4 jaar geleden
    Precies of zij de enige is die kotsmisselijk is bij zwangerschap, let op mijn woorden, na bevalling zal ze weer in het nieuws komen met postnatale depressie.
  • Lisette Nelissen

    4 jaar geleden
    Meestal hoort men lyrische verhalen over zwangerschap, men heeft zich nog nooit zo goed gevoeld etc. De waarheid is dat dit geldt van maand 5 tot 7.Voordien is men (extreem) moe en misselijk, nadien is men de zwangerschap beu omdat er andere kwaaltjes komen zoals vochtophoping, hypertensie, pijn in de ribben door schoppen van de baby...
  • Stroobants Alexander

    4 jaar geleden
    die blijft maar in de media komen