Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke.
Volledig scherm
Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke. © Photo News

Vlaamse regering lanceert online platform rond mentaal welzijn

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) lanceert maandag samen met het Vlaams Instituut Gezond Leven het online platform checkjezelf.be, met tips en oefeningen rond eenzaamheid, angst, stress, verlies, veerkracht en burn-out. 

4 reacties

  • Eddy Van der Vliet

    4 jaar geleden
    Geld uitgegeven voor nog maar eens een app ipv dat geld bij het loon van de zorgsector te leggen.
  • michael glingani

    4 jaar geleden
    Goed bezig mannen, als iemand het nodig heeft zijn jullie het wel. Het werd tijd dat de politiek erkend dat ze een probleem hebben.
  • noel huughe

    4 jaar geleden
    Hij heeft er nog niet veel van terecht gebracht aan zijn uitleg zal het niet liggen
  • Roland Peeters

    4 jaar geleden
    Het was beter moest hij zichzelf testen,en een stap opzij zetten.
  1. Leerlingen van BuSO De Tjalk zitten urenlang op de bus naar school: “Als ze aankomen, hebben ze in hun broek geplast”
    PREMIUM

    Leerlingen van BuSO De Tjalk zitten urenlang op de bus naar school: “Als ze aankomen, hebben ze in hun broek geplast”

    Om half vijf in de namiddag kon Jorden (20), die een fysieke en mentale beperking heeft, woensdag eindelijk zijn boterhammen opeten, na een rit van vier uur naar huis. Nochtans woont hij maar 20 kilometer van zijn school, De Tjalk in Antwerpen. “Mensonwaardig”, aldus zijn mama Kelly Van Raemdonck. Ook directrice Ingrid Henckens is niet te spreken over het busvervoer. Minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) kondigde donderdagochtend al aan dat ze de regels voor het busvervoer in het buitengewoon onderwijs vanaf volgende week maandag versoepelt.
  2. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.