Het A5 Wagyu-rundvlees kost meer dan een doorsnee steak.
Volledig scherm
Het A5 Wagyu-rundvlees kost meer dan een doorsnee steak. © Shutterstock

Klant maakt foutje bij bestellen en moet 350 euro afrekenen voor Wagyu-steak bij Gordon Ramsay

De steak die een klant bestelde in een restaurant van Gordon Ramsay in de Amerikaanse stad Atlantic City (New Jersey) viel iets duurder uit dan hij had gedacht. De man had honger dus hij bestelde een flink stuk.

12 reacties

  • Jorgen Hartogs

    4 jaar geleden
    Dat valt uiteindelijk nog mee voor een 12Oz Kobe Wagyu steak.Is het dat waard? Hangt af van wat voor waarde je hangt aan je eten.
  • An Vanden Bossche

    4 jaar geleden
    Simenthaler, Limousin, Belgisch rood: allemaal uitstekend rundsvlees. Ik betaal hiervoor 50-60€/kilo bij de beenhouwer. Smaakverschil met 'standaard' steak is fenomenaal. Vele mensen willen steeds goedkoper, maar kwaliteit heeft een prijs.
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Hetzelfde met varkens.Ik heb het geluk gehad van nog zelf gekweekt varken te eten van een niet kapot gekweekte soort.Het beest kreeg tijd om te groeien,at al wat voorhanden was tot zelfs noten en kastanjes in de herfst.En dan bij het kouder worden heerlijk genieten.Het was wat vetter vlees maar die smaak heb ik nooit meer geproefd.Heel wat beter dan die snel kapot gekweekte varkens van nu.Zo is dat ook bij rund.Dat wit blauw is al lang niet meer wat het oorspronkelijk was.
  • Yvanka Pilzer

    4 jaar geleden
    Belgisch blauw-wit moet hier niet voor onderdoen? manmanman, het heeft helemaal geen smaak, behalve dat van de bakboter en de peper die je er zou opdoen. Geef mij maar een stukje Iers, of ja Wagyu, maar dat kan ik ook niet betalen :-)
  • jan geboers

    4 jaar geleden
    Jürgen Mouton, het Belgisch blauw-wit heeft inderdaad smaak, namelijk de smaak van de peper en het zout dat je erop strooit, voor de rest niks nada. Er is gewoonlijk zelfs geen spiertje vet in of rond te bekennen, wat dus ook al een groot gebrek is. Foei.