AFP
Volledig scherm
© AFP

Ook Goffin vindt diskwalificatie Djokovic terecht: “Was belachelijk van hem”

US OpenDavid Goffin (ATP 10) kon zich niet plaatsen voor de kwartfinales van de US Open, maar de Luikenaar liet na afloop van zijn match ook zijn licht schijnen op de uitsluiting van Novak Djokovic. “Zijn diskwalificatie kwam als een shock, maar is volkomen terecht. Het was belachelijk van hem”, aldus Goffin.

5 reacties

  • Lea Hendrikx

    4 jaar geleden
    Anderen zijn hem voorgegaan. Vraag maar aan Wickmayer. Terechte uitsluiting.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Roger De Volder, reglement geldt voor iedereen, ook de nummer 1. Ja ongelukkige bal, maar Djokovic heeft al ettelijke wedstrijden met lijnrechters op de achtergrond gespeeld. Hij moest beter weten. Die bal was niet met volle kracht geslagen, maar komt hard genoeg aan. Ziekenhuis of niet, dat is geen excuus.
  • Roger De Volder

    4 jaar geleden
    Ik heb het bewuste fragment gezien, dat was onbedoeld en niet overdreven, kwam ongelukkig aan, als hij er echt op gemept had dan was ze nu in het ziekenhuis of erger. Hij biedt direct zijn verontschuldigingen aan, de uitsluiting slaagt echt nergens op. Als je zelf het fragment bekijkt van enkel het incident dan kan je niet anders dan beslissen spijtige toevalstreffer.
  • Hans Oxida

    4 jaar geleden
    Djokovic is een blaam voor de tennissport. Hij zal snel vergeten zijn.
  • Patrick Vriends

    4 jaar geleden
    Hier hij zal het eens vertellen je mag zijn sportschoen nog niet vast knopen zelfs nog niet aanraken en ja je ligt er ook uit denk daar maar eens beter over na maar dat is ook een gewoonte op de duur niet ?