© Photonews

Nicole Kidman wil op haar 49ste nog een kind

Vier kinderen heeft Nicole Kidman al, maar in een interview met het magazine Event liet de 49-jarige actrice verstaan dat ze heel blij zou zijn met nog een baby in haar leven.

flb

De Australische actrice Nicole Kidman adopteerde samen met Tom Cruise de kinderen Isabella en Connor en met haar tweede man Keith Urban kreeg ze met Sunday Rose en Faith (via een draagmoeder) nog twee dochters. Toch zou ze graag een nog kroostrijker gezin hebben, want op haar 49ste droomt ze van nog een baby. De actrice kampt al jaren met vruchtbaarheidsproblemen, maar geeft voor 2017 de hoop nog niet op.

"Ik had nooit geloofd dat ik nog een kind op de wereld zou zetten, maar dat lukte toch toen ik 41 jaar oud was. Ik heb nog een beetje hoop dat me dit jaar iets zal overkomen", zegt ze in een interview met het magazine Event. "Keith en ik zouden graag nog meer kinderen hebben. Ik zou ongelofelijk blij zijn en de baby met open armen verwelkomen. Kinderen zijn de vreugde van mijn leven"

In het interview geeft ze aan dat ze er nog steeds in gelooft omdat haar grootmoeder zelf pas op haar 49ste van haar moeder beviel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer