Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © VRT

Bart De Pauw doorverwezen naar correctionele rechtbank

ShowbizzDe zaak-Bart De Pauw wordt doorverwezen naar de correctionele rechtbank, dat heeft de raadkamer dinsdagmiddag beslist. De tv-maker wordt aangeklaagd voor belaging en stalking met elektronische communicatiemiddelen. Een kamer met drie rechters zal zich nu over het dossier buigen. Als hij schuldig wordt bevonden, riskeert De Pauw tot twee jaar cel.

70 reacties

  • Werner De Grave

    4 jaar geleden
    Ik heb er alle vertrouwen in dat Bart het wint met de vingers in de neus.
  • Anne Geerts

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat je een BV bent dat je je maar alles kan veroorloven. En die flirterige sms-en is dat echt nodig? Hij is toch getrouwd of niet.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Weer velen die fors tekeer gaan in hun commentaar. Moet je nog verbaasd zijn dat slachtoffers liever anoniem blijven ... de fanboys staan klaar om hun idool tot het uiterste te verdedigen. Smsjes kun je toch blokkeren, iemand die bij jou aan huis opduikt toch de deur in het gezicht slaan, ... de openbaring van deze zaak ligt volledig bij Bart zelf door in 1e instantie zijn eigen verklaring de wereld in te sturen. Ik hoop dat er niets van aan is, laat het gerecht het maar uitzoeken.
  • Steven Hams

    4 jaar geleden
    De bemiddeling bestond uit excuses EN GELD . Naar de gevangenis zal hij heus niet moeten hoor , voorwaardelijk of opschorting, eventueel werkstraf is het maximum wat hij riskeert. Als hij er zelfs niet lichter vanaf komt . De rechtbank zal oordelen en niet de pers.
  • Marco Vervloesem

    4 jaar geleden
    Niemand weet wat de uitkomst zal zijn maar als hij vrijgesproken wordt zullen er veel miljoenen geëist worden voor de geleden schade, zowel voor zichzelf als zijn bedrijf.