©  AP

Tweede drama op één jaar tijd: Italiaans toptalent Nicolo Zaniolo loopt opnieuw zware knieblessure op

De Italiaanse international Nicolo Zaniolo heeft opnieuw een zware knieblessure opgelopen en moet een operatie ondergaan. Dat heeft zijn team AS Roma dinsdag gemeld.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

LEES OOK. Het (nog) onbekende toptalent: de Italiaanse “Steven Gerrard” die Inter verkocht om Nainggolan te halen

Medisch onderzoek in Rome wees dinsdagochtend uit dat de 21-jarige middenvelder de voorste kruisband van zijn linkerknie heeft afgescheurd tijdens het gewonnen duel van maandag op bezoek bij Nederland in de Nations League (0-1). Zaniolo moest zich kort voor rust laten vervangen na een ogenschijnlijk onschuldig duel met Donny van de Beek.

De zevenvoudig international liep begin dit jaar ook al een zware knieblessure op, toen tijdens het competitieduel met Juventus. Zaniolo raakte toen geblesseerd na een duel met een andere Nederlander, Matthijs de Ligt.

“Bedankt voor alle steunberichten. Ik kom snel terug”, aldus het toptalent op Instagram. Zaniolo werd deze zomer nog zwaar gelinkt aan topclubs als Juventus, Inter en Tottenham.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer