De zoon van het slachtoffer trof de vrouw zwaargewond aan in haar huis in de Jozef De Blockstraat in Tisselt. ©  tdk

Aanwijzingen voor kwaad opzet bij overlijden 77-jarige vrouw, politie zoekt getuigen

Willebroek -

Een 77-jarige vrouw uit de Jozef De Blockstraat in Tisselt (Willebroek) werd begin augustus zwaargewond in haar woning aangetroffen. Het slachtoffer werd met levensbedreigende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis waar ze eind vorige week is overleden. De hele tijd was het niet mogelijk de dame te verhoren en daarom doen de onderzoekers nu een oproep tot getuigen.

Maandag 10 augustus trof de zoon van het slachtoffer de 77-jarige vrouw in haar woning aan met levensbedreigende verwondingen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij al die tijd in een coma lag.

De lokale recherche Mechelen-Willebroek begon onder leiding van de onderzoeksrechter onmiddellijk een onderzoek en het gerechtelijk labo stapte die avond nog ter plaatse af. Ook de onderzoeksrechter kwam met het parket en door hem aangestelde forensisch deskundige ter plaatse. Het verdere onderzoek wordt onder zijn leiding door een team van de lokale recherche Mechelen-Willebroek gevoerd.

Slachtoffer overleden

Eind vorige week is het slachtoffer in het ziekenhuis overleden. Haar gezondheidstoestand van de afgelopen weken heeft de speurders niet toegelaten de vrouw nog te verhoren. Tijdens het onderzoek zijn er elementen naar voor gekomen die op kwaad opzet kunnen wijzen. Om de ware toedracht van de feiten te kennen, zijn de rechercheurs op zoek naar getuigen die maandag 10 augustus of de dagen voorafgaand, (verdachte) zaken zouden gezien hebben in de buurt van de woning van de vrouw. bvde

Getuigen kunnen contact opnemen met de lokale politie Mechelen-Willebroek op het nummer: 015/464.464.

LEES OOK: 77-jarige vrouw zwaargewond aangetroffen: “Alle pistes blijven open: van val tot overval”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Misdaad Mechelen