Direct naar artikelinhoud
Media

VTM-gezichten in quarantaine na coronabesmetting op de set: opname uitgesteld

Nathalie Meskens, Koen Wauters en Jonas Van Geel in het programma 'Wat een Jaar'.Beeld VTM

VTM heeft de opname van het programma ‘Wat een Jaar’ uit voorzorg even uitgesteld door een coronabesmetting. De zender meldt vandaag dat ook de drie presentatoren - Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens- en de crew, in quarantaine gaan.

en

Er werd vandaag een coronabesmetting vastgesteld in de ploeg van het VTM-programma. Voor het programma wordt een standaardprocedure gevolgd waarin er geregeld testen gebeuren, om zo snel mogelijk te kunnen ingrijpen bij een mogelijke besmetting.

Alle maatregelen om het virus verder in te dijken werden ondertussen genomen, in nauw overleg met de preventiedienst en de bedrijfsarts, zegt VTM. De opname wordt daarom uitgesteld naar een latere datum.

Ook de drie presentatoren van het programma - Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens - en de crew gaan in quarantaine. Voor ‘Wat een jaar’ gaan de drie elke week terug in de tijd naar een bepaald jaar. De teamcaptains Natalie en Jonas strijden in het programma tegen elkaar met een BV die dat jaar bewust heeft meegemaakt.

Er is op dit moment geen impact op de uitzenddatum.